Browse lyrics by artists: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Artist: Didi Kempot
Title: Sewu Kutho (degung)
Album: Sewu kutho
Rating:
4.1/5 (18 Votes)
Downloads: 7678
Released: 2/4/2009
Publisher: rudytyo

The lyrics of Sewu Kutho (degung) by Didi Kempot


SEWU KUTHO versi DEGUNG

Sewu Kutho uwis tak liwati
sewu ati tak lakoni
nanging kabeh podo ra ngerteni
lungamu neng ngendi
pirang taun anggonku nggolekki
seprene durung biso nemoni


wes ta cobo
nglalekake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
iseh tresno sliramu
umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengen ketemu.....
senadyan sak kedeping moto
kanggo tombo kangen jroning dodo.



wes tak cobo
nglalekake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
iseh tresno sliramu
umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengen ketemu.....
senadyan sakedipin moto
kanggo tombo kangen jroning dhodo
senadyan sak kedeping moto
tak nggo tombo kangen jroning dhodo

Other versions of these lyrics.

Artist Title Album Ratings Downloads Publisher
Didi Kempot Sewu Kutho 3.6/5 (13 Votes) 7959 Complong
Didi Kempot Sewu Kutho 0 Vote 1433 deevanno
Didi Kempot Sewu Kutho Pop Keroncong 0 Vote 271 mp3box
Didi Kempot Sewu Kutho (degung) Sewu kutho 0 Vote 146 rudytyo
Didi Kempot Sewu Kutho 0 Vote 105 milanisti87
Didi Kempot Sewu Kutho Campursari 0 Vote 85 yanilipatro
Didi Kempot Sewu Kutho 0 Vote 74 yo0sa
didi kempot Sewu Kutho ganasos 0 Vote 33 ganasos
Didi Kempot sewu kutho 0 Vote 11 andreas_hadi
Didi Kempot Sewu Kutho 0 Vote 11 agung ngablak