Browse lyrics by artists: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Artist: didi kempot
Title: Lungiting Asmoro
Album:
Rating:
2.0/5 (1 Votes)
Downloads: 853
Released: 11/21/2012
Publisher: yo0sa

The lyrics of Lungiting Asmoro by didi kempot

PJPG
Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
aku samar yen sliramu ra kelingan

cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

Other versions of these lyrics.