Browse lyrics by artists: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Artist: doel sumbang
Title: berenyit
Album:
Rating:
5.0/5 (4 Votes)
Downloads: 5375
Released: 11/30/2011
Publisher: a7son

The lyrics of berenyit by doel sumbang

doel sumbang
berenyit

By: a7son

awewe barau cikur
geus darangdan model jaman jahiliyah
make baju teu mararatut
majarkeun modern tea
make bujel ditempokeun sagala rupa
lamun ngobrol jeung maranehna
aya nu teu apal naon ari mukena
bari seuri ting cikikik
unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
nyiar lalaki ateul
ditoel...malik noel
diciwit....malik...malik nyiwit
ditraktir....langsung nyengir
diajak....kontan...kontan hayu
rek dibawa kamana
nya pasrah tumarima
asal inget cenah kudu puguh itunganana
awewe model kitu naon atuh ngarana
da geuning disebut runtah mah teu narima
berenyit....berenyit
cenah modern lamun bedegong
berenyit....berenyit
rupa jalma kalakuan bagong

lamun ngobrol jeung maranehna
aya nu teu apal naon ari mukena
bari seuri ting cikikik
unggal peuting ulin di juru diskotik
nyiar lalaki ateul
ditoel...malik noel
diciwit....malik...malik nyiwit
ditraktir....langsung muir (muir muir)
diajak....kontan...kontan hayu
rek dibawa kamana
nya pasrah tumarima
asal puguh cenah eta itunganana
awewe model kitu naon atuh ngarana
da geuning disebut runtah mah teu narima
berenyit....berenyit
cenah modern lamun bedegong
berenyit....berenyit
rupa jalma kalakuan bagong

Other versions of these lyrics.

Artist Title Album Ratings Downloads Publisher
doel sumbang berenyit 3.0/5 (2 Votes) 3151 fendihs
Doel Sumbang Berenyit Lagu Lawas 0 Vote 276 Nano S
Doel Sumbang Berenyit 0 Vote 6 cecep24111991